Σεπτέμβριος 2015

Μεταφορά μαριχουάνας μπροστά στα μάτια λουόμενων

Ένα απίστευτο περιστατικό κατάφερε να μαγνητοσκοπήσει με την κάμερα του ένας τουρίστας ο οποίος απολάμβανε αμέριμνος τις διακοπές του στην Costa del Sol της Ισπανίας όταν ξαφνικά, μπροστά στα έκπληκτα μάτια τόσο του ίδιου όσο και άλλων λουόμενων συνέβη κάτι απίστευτο.

Μία συμμορία εμπόρων ναρκωτικών εμφανίστηκαν στη στεριά με ένα μικρό φουσκωτό γεμάτο μεγάλα δέματα με χασίς. Έκπληκτοι οι δεκάδες λουόμενοι πλησίασαν για να δουν καλύτερα, αυτό όμως δεν έδειξε να ενοχλεί τα μέλη της συμμορίας, οι οποίοι συνέχισαν ανενόχλητοι.

Tags: 

Κρήτη: 70χρονος αυτοκτόνησε πίνοντας φυτοφάρμακο.

Τρομακτική τροπή παίρνει η υπόθεση θανάτου ενός 70χρονου αγρότη απο το Λασίθι, ο οποίος βρέθηκε σήμερα το πρωϊ νεκρός μέσα στο θερμοκήπιο που διατηρούσε.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο θάνατος του ηλικιωμένου φαίνεται πως οφείλεται σε υπέρμετρη κατανάλωση κάποιου δηλητηριώδους υγρού, πολύ πιθανότατα φυτοφάρμακου.

Αν και τα μέχρι στιγμής στοιχεία υποδεικνύουν κακόβουλη δράση δεύτερου προσώπου, καθιστώντας το θάνατο ως αυτοκτονία, παρόλ'αυτά αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής για να ρίξουν περισσότερο φως στηην ανατριχιαστική υπόθεση.

Tags: 

Κρεμασμένος βρέθηκε 24χρονος ομογενής απο την Αλβανία.

Κρεμασμένος απο ένα δέντρο, με το σακίδιο του ακόμα στις πλάτες βρέθηκε ένας 24χρονος νεαρός, ομογενής απο την Αλβανία, ο οποίος εντοπίστηκε σε ένα δέντρο στο δάσος της Μαραθιάς.

Ο νεαρός είχε χρησιμοποιήσει σκοινί το οποίο είχε φέρει μαζί του, ενώ στο σακίδιο που έφερε ακόμα στην πλάτη του βρέθηκε ένα γράμμα το οποίο εξηγούσε τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή του την πράξη, οι οποίοι ήταν ουσιαστικά μία ερωτική απογοήτευση.

Tags: 

Την έπιασε επ'αυτοφόρω να του κλέβει το αμάξι.

Τύχη βουνό είχε ένας άντρας απο την Φιλαδέλφεια, καθώς επιστρέφοντας στο αμάξι απο το σουπερμάρκετ όπου είχε πάει για να ψωνίσει μαζί με τη σύζυγο του, είδε μία γυναίκα να έχει ανοίξει το αμάξι του και να ψάχνει ανενόχλητη και με την πλάτη γυρισμένη μήπως βρει τίποτα για κλέψει.

Για κακή της τύχη, δεν αντελήφθη πως ο ιδιοκτήτης του αμαξιού βρισκόταν ακριβώς απο πίσω της και μάλιστα κατάφερε να καταγράψει όλο το περιστατικό με την κάμερα του. Μόλις η γυναίκα γύρισε και τον είδε μπροστά της, άφησε αμέσως όλα τα πράγματα και προσπάθησε να δικαιολογήσει τον εαυτό της.

Tags: 

Χειροπέδες σε μοναχές-μαϊμού

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκονται πλέον δύο γυναίκες ηλικίας 57 και 43 ετών αντίστοιχα, οι οποίες εξαπατούσαν ανθρώπους πουλώντας εκκλησιαστικά είδη, ντυμένες σαν μοναχές, στο κέντρο της Κομοτηνής.

Το περιστατικό κατήγγειλε μία 50χρονη γυναίκα, η οποία είναι ένα απο τα πολλά άτομα που έχουν πέσει θύματα στα χέρια των αθεόφοβων γυναικών και έχουν αγοράσει με το αζημείωτο εικόνες, κεριά και φυλακτά.

Tags: 

Στο χειρουργείο νεαρός μετά απο ξυλοδαρμό.

Στο Θριάσιο Νοσοκομείο στην Αθήνα κατέληξε ένας νεαρός που ενεπλάκη σε άγριο καυγά σε νυχτερινό μαγαζί στη Μύκονο, ο οποίος του απέφερε έναν βαρύ τραυματισμό στο κεφάλι που απατούσε άμεσα χειρουργείο.

Ο 31χρονος άντρας, κυπριακής καταγωγής, βρισκόταν για διακοπές στο νησί των Ανέμων. Για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, ενεπλάκη σε καυγά με έναν άλλο θαμώνα του μαγαζιού, με αποτέλεσμα να έρθει η ασφάλεια του club και να "συνοδεύσει" τον 31χρονο εκτός μαγαζιού.

Tags: 

Συνελήφθησαν αστυνόμοι που σκότωσαν άντρα στη μέση του δρόμου.

Πλάνα με δύο Τεξανού αστυνομικούς που πυροβολούν μέχρι θανάτου έναν άντρα ενώ εκείνος σηκώνει τα χέρια του ψηλά για να παραδοθεί έχουν κάνει το γύρο του κόσμου και έχουν συγκλονίσει.

Το βίντεο μεταδόθηκε απο το δίκτυο KSAT, το οποίο αποκτήθηκε έναντι χρηματικού ποσού απο τον μάρτυρα που κατάφερε και το μαγνητοσκόπησε..

Η αστυνομία της κομητείας του Μπέξαρ εξέφρασε άμεσα τις ανησυχίες της σχετικά την τραγική αυτή υπόθεση ενώ διαβεβαίωσε πως οι δύο αστυνομικοί έχουν ήδη τεθεί σε διαθεσιμότητα και να υποστούν κυρώσεις για τις πράξεις τους.

Tags: 

Διεθνούς φήμης πανίστρια βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της.

Νεκρή βρέθηκε η 38χρονη παιανίστρια Νατάλια Στρελτσένκα, μέσα στο σπίτι της στο Μάντσεστερ της Βρετανίας.

Η ρωσικής καταγωγής σολίστ βρέθηκε με σοβαρά χτυπήματα στο κεφάλι και το λαιμό, τα οποία όπως έκρινε ο ιατροδικαστής αποτέλεσαν την αιτία του θανάτου της. Κύριος ύποπτος για την δολοφονία της άτυχης γυναίκας είναι ένας 48χρονος άντρας, ο οποίος έχει ήδη συλληφθεί.

Tags: