Ιανουάριος 2018

Η απενοχοποίηση της διαφορετικότητας

Η ιστορία μου νομίζω θα βρεί πολλούς ανθρώπους να ταυτίζονται με αυτό που έχω βιώσει.

Με λένε Νικόλα και τα τελευταία τρια χρόνια μένω στη Γερμανία.

Έφυγα από Ελλάδα για εργασιακούς λόγους κυρίως αλλά όχι μόνο.

Είμαι gay και αυτό είναι κάτι που η οικογένεια μου δεν γνωρίζει. Οι φίλοι το ήξεραν αλλα ήταν πολύ δύσκολο για εμένα να το αποκαλύψω στους δικούς μου.

Έτσι με την μετακόμισή μου στο εξωτερικό, βρήκα κατα κάποιο τρόπο την ελευθερία μου.

Άγνωστοι με κουκούλες έριξαν τον PHYLAX

"Θύμα" βανδαλισμού έπεσε, τελικώς. ο «Phylax», όπως αποκάλυψε ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Διούσης Χατζηδάκης. Σύμφωνα με όσα σημείωσε ο κ. Χατζηδάκης, το βράδυ της Τετάρτης, δεκαπέντε άτομα, φορώντας κουκούλες, έριξαν το γλυπτό και απομακρύνθηκαν αμέσως με το αυτοκίνητο. Μάλιστα, φαίνεται ότι πρόλαβαν να απειλήσουν και τον ιδιοκτήτη περιπτέρου που βρίσκεται ακριβώς απέναντι προκειμένου να μην αναφέρει κάτι.

Αρχικώς είχε δοθεί η εντύπωση ότι ο "Phylax" είχε πέσει από τους δυνατούς ανέμους που έπνεαν στην περιοχή, όμως τελικά αποκαλύφθηκε ότι το γλυπτό καταστράφηκε από βάνδαλους.

Διπλώματα οδήγησης: Όλες οι αλλαγές στις εξετάσεις

ΤΕΛΟΣ… ΤΟ ΛΑΔΩΜΑ - ΚΑΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΣΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ
Ξεχάστε όσα ξέρατε μέχρι σήμερα για τον τρόπο απόκτησης των διπλωμάτων οδήγησης, καθώς όπως προανήγγειλε ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Νίκος Μαυραγάνης έρχονται σαρωτικές αλλαγές σε ολόκληρη τη διαδικασία.
Οι αλλαγές στα διπλώματα οδήγησης φέρνουν την τεχνολογία στη διάθεση του εξεταστή, με τον υποψήφιο οδηγό να μην έχει καμία επαφή μαζί του. Συνεπώς, η διαδικασία του λαδώματος θα είναι εξαιρετικά… δύσκολη.

Επιστροφή στο εξωτερικό!

Τελείωσα τις σπουδές μου στην Αγγλία και επέστρεψα στην Ελλάδα γεμάτος χαρά, να βρώ μια δουλειά, να προχωρήσει η καριέρα μου, να καταξιωθώ, να κάνω οικογένεια και ότι άλλα όνειρα κάνει ένας νέος όταν τελειώνει τις σπουδές του.

Δυστυχώς τα πράγματα δεν ήταν καθόλου έτσι. Πέρασαν δυο χρόνια ανεργίας και μεροκάματου απο εδώ κι απο εκεί.

Έτσι αποφάσισα να ξαναφύγω για Αγγλία, αναζητώντας ένα καλύτερο μέλλον. Μετακόμισα, βρήκα και μια αρκετά καλή δουλειά για αρχή και όλα οκ.

Δεν είχα όμως πλέον φίλους εκεί, όλοι είχαν επιστρέψει Ελλάδα.